Van 15:00 tot 16:30 Tap a tune

   http://www.youtube.com/watch?v=ImHwUXMtVb0
 http://tapatune.hyves.nl/

Van 16:30 tot 18:00 Bradley's Circus

  Bradley's Circus bestaat inmiddels 7 jaar en ze reizen land en zee over om hun muziek ten gehore te brengen bij de talloze muziekliefhebbers van deze bijzondere en eigenzinnige band. Bradley's Circus is een band die zowel in vorm als in sound een eigen invulling geeft aan een muzieksoort die ze zelf typeren als eigentijdse roots muziek. In de afgelopen drie jaren zijn ze op tour geweest in Amerika en hebben daar op uitnodiging van wereldproducer "John Snyder", een vijfvoudig Grammy Award winnaar, hun studio album "Bang Bang Wa Wee's" en hun onlangs verschenen album "Kickin' But Not High" opgenomen.
Het circus bestaat uit de zeer mooie getalenteerde en eigenwijze zangeres Mattanja Joy Bradley die ondanks haar tamelijk jonge leeftijd al een zeer geleefde stem heeft die met momenten door merg en been weet te gaan. De variatie die zij in haar stem weet te leggen is, op zijn zachtst uitgedrukt, behoorlijk indrukwekkend. Afwisselend van lekker scheurend naar zwoel & verleidelijk. Lidewij schittert subtiel ondersteunend, dan weer jagend, dwingend op de harmonica. Zonder meer één van Nederlandse, misschien wel Europese beste vrouwelijke mondharmonica-spelers. Beide dames zijn dit jaar genomineerd voor een Blues Award. Daarnaast zien we de gitarist André van den Boogaart die met zijn heerlijke geluid bijzondere "licks" weet te plaatsen die de nummers naar een hoger platvorm trekken, een absoluut genot om je door mee te laten voeren. De ritmesectie bestaande uit Joris Verbogt op de contrabas en Beewee Nederkoorn op drums weten de groove neer te zetten en altijd een mooi bedje te spreiden voor de rest.
Bradley's Circus weet iets nieuws toe te voegen in deze markt van de Blues & Roots, ze hebben een eigen stijl gevormd die zowel afwisselend als uniek te beschouwen is maar te allen tijde herkenbaar blijft. En wordt door recensenten over een gouden toekomst gesproken en in Belgie zijn ze al als één van Nederlands beste Roots-bands uitgeroepen. Zowel op plaat als live is deze band van hoge kwaliteit en zeker de moeite waard om voor om te rijden! 
 http://bradleyscircus.com/

Van 18:00 tot 20:00 The Juke Joints

The Juke Joints zijn ongetwijfeld één van de succesvolste blues bands in Nederland met hun zeer eigen mix van swing, rockabilly, rock 'n roll, bluesrock, chicago blues en zydeco!
Zeeland's befaamste bluesrockers vertoefden in juni 2010 in de Rax Trax Studio (waar o.a. Lonnie Brooks, Eddy Clear-water, Koko Taylor, Los Lonely Boys, Little Ed & the Blues Imperials hebben opgenomen) in Chicago waar met producer en zanger/gitarist Ronnie Baker Brooks (zoon van de legen-darische bluesgitarist Lonnie Brooks) en met 'special guests Eddy 'The Chief' Clearwater en Ana Popovic, opnames gemaakt werden voor de nieuwe CD 'Going to Chicago'.
De CD verscheen inmiddels in heel Europa en Japan via Continental (CRS/Munich).
http://www.thejukejoints.com/

Van 20:00 tot 22:00 Hellhounds Blues

The-Hellhounds

De voorliefde voor de Amerikaanse blues uit de jaren vijftig en het scheurende stemgeluid van zangeres Sarah zijn de belangrijkste elementen voor de specifieke sound van deze vijfkoppige bluesband. De gitaar- en bluesharpsoloʼs nemen een belangrijke plaats in en komen goed tot hun recht op de dansbare grooves van de ritmesectie. Al bijna 10 jaar geniet de band van het spelen van bluesklassiekers van weleer; de engerie op het podium verspreidt zich tijdens een optreden in rap tempo onder het publiek. Sinds 2012 speelt de band in een vernieuwde, professionele samenstelling; hiermee zijn ze weer ready to roll! Het oneindig lijkende repetoire bevat vele klassiekers van grootheden als.: Muddy Waters, Big Joe Turner, Etta James, Bo Diddley en vele anderen. De bandnaam is ontleend uit een bluesfolklore bezongen door de legendarische Robert Johnson (1911-1938) in de ijzingwekkende blues track: "Hellhound on my trail"

Bezetting: Sarah: Vocals - Sander: Guitar - Merijn: Bass - Ton: BluesHarp - Dries: Drums

http://www.thehellhounds.nl/

Van 22:00 tot 23:00 Ruud Fieten

Ruud Fieten, die tevens deel uitmaakt van de formatie The Jetfarm, is sinds kort actief als solomuzikant met autobiografische liedjes in de stijlen blues, folk en country. Hij begeleidt zichzelf hierbij op gitaar, banjo en mondharmonica. Maandag 27 mei was hij op Nederland 3 te zien in het tv-programma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland', waarin presentator Giel Beelen samen met een team van professionals bepaalt wie voor deze titel in aanmerking komt.
https://www.facebook.com/ruud.fieten

 

 Van 17:00 tot 20:00 Jam-Kroeg

In de Jam-Kroeg kunnen mensen zelf lekker blues spelen en er is Gelegenheids band aanwezig.